Tarieven bruidsreportages


Complete bruiloft

Ik kan jullie al een complete bruidsreportage aanbieden voor € 630,—


Wat krijgen jullie voor dit bedrag?
Daarvoor ga ik vier uur fotograferen op jullie bruiloft. Dit bedrag is inclusief BTW en exclusief brandstofkosten (€ 0.19 per kilometer). Uiteraard is langer of korter ook mogelijk.

Ik hoor graag jullie wensen in een persoonlijk gesprek. Op basis hiervan bekijk ik, samen met jullie, de mogelijkheden die ik kan bieden.

Trouw album
De meerprijs voor een professionele foto album hangt af van jullie wensen voor materiaal, grootte, aantal pagina’s etc. Een voorbeeld van een luxe digitale fotoalbum, Afmeting 30 x 30 cm, glans papier, 40 pagina’s en een leren kaft. Meerprijs € 375,—

Voor meer info, bekijk dan onze trouwsite: www.bruidspaaropdefoto.nl

Tarieven stockfotografie

 

EyeDea fotografie beschikt ondertussen over een uitgebreide database met unieke foto's, die je niet vindt in de massale fotostock websites.

Deze database varieert in verschillende onderwerpen, sferen, voorwerpen en modellen.

Ben je specifiek op zoek naar een onderwerp / model, stuur dan een e-mail met het verzoek, dan wordt er meteen in het database gedoken. En desnoods worden er nieuwe foto's op maat gemaakt.

Lees  hier meer...

 

Tarieven fotografie algemeen

 

Geïnteresseerd in de fotografie of vormgeving van EyeDea?
 
Neem dan snel contact op voor een offerte. Iedere reportage / opdracht is anders en iedere klant is uniek.

Naar aanleiding van je wensen en ideeën, kan er een passende offerte opgemaakt worden. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen.