Tarieven bruidsreportages


Complete bruiloft

Ik kan jullie al een complete bruidsreportage aanbieden voor € 695,—


Wat krijgen jullie voor dit bedrag?
Daarvoor ga ik vier uur (aaneengesloten) fotograferen op jullie bruiloft. We hebben samen een uitgebreid kennismakingsgesprek. Na de bruiloft ontvang je een link van een beveiligd online album (om te delen met familie), waar je de vele foto's nauwkeurig nabewerkt kunt bekijken. Daarnaast ontvangen jullie alle opnames op maximale resolutie op een originele camera USB. Dit bedrag is inclusief reiskosten tot 50 km (daarna €0,25 p/km).

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer opties en mogelijkheden. Dit kun je allemaal uitgebreid bekijken e/o lezen op mijn bruidsreportage website: www.bruidspaaropdefoto.nl

Of neem contact met mij op, dan bekijken we of jullie datum nog vrij is, en wie weet nemen we binnenkort samen jullie draaiboek door!

Tarieven stockfotografie

 

EyeDea fotografie beschikt ondertussen over een uitgebreide database met unieke foto's, die je niet vindt in de massale fotostock websites.

Deze database varieert in verschillende onderwerpen, sferen, voorwerpen en modellen.

Ben je specifiek op zoek naar een onderwerp / model, stuur dan een e-mail met het verzoek, dan wordt er meteen in het database gedoken. En desnoods worden er nieuwe foto's op maat gemaakt.

Lees  hier meer...

 

Tarieven fotografie algemeen

 

Geïnteresseerd in de fotografie of vormgeving van EyeDea?
 
Neem dan snel contact op voor een offerte. Iedere reportage / opdracht is anders en iedere klant is uniek.

Naar aanleiding van je wensen en ideeën, kan er een passende offerte opgemaakt worden. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen.